Vânzător

SC ALPHA MOOD M.A. SRL – Sanpetru – Brasov, Str. Zaharia Bârsan nr. 660, cod postal 507190, Telefon: 0755754739, Nr. Reg. Com.: J8/199/2022, CIF: 45514567

Cumpărător

Persoana fizică/juridică sau orice entitate juridică care efectueaza o Comanda. Comandă – instiintare electronică ce intervine ca formă de comunicare între Cumpărător si Vanzator prin care Vânzătorul este de acord să livreze bunurile comandate şi Cumpărătorul este de acord sa facă plata acestora, respectându-se termenii contractuali.

Termeni contractuali

1. a) Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul işi derulează operaţiunile comerciale.

2. b) Notificarea primită de catre Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3. c) Pentru motive justificate, Vânzătorul işi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri din Comandă, va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispozitţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii şi va returna suma achitată.

4. d) Contractul se consideră încheiat în momentul în care Vânzătorul acceptă comanda transmisă de Cumpărător. Acesta este momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poştei electronice şi/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

Preţul produselor

Preţul produselor este cel menţionat pe pagina web şi este valabil în limita stocurilor disponibile. Preţul nu include taxele de transport, acestea sunt evidenţiate separat la finalizarea comenzii. 

Imaginile produselor

Imaginile produselor afisate in magazinul on-line sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi de la un lot la altul. SC ALPHA MOOD M.A. SRL produce şi comercializează produse lucrate manual: lumânări parfumate din ceară de soia. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele sunt realizate manual, de aceea micile diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real nu pot fi considerate defecte.

Facturare – Plata

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în Comandă. Modalitățile de plată oferite sunt: RAMBURS sau PLATA CU CARDUL.

Livrare

Perioada noastră de procesare a comenzilor este de 1 – 3 zile lucrătoare.

Timpul de răspuns de mai sus vă fi întotdeauna o estimare. Facem tot posibilul pentru a respecta termenele limită, însă există ocazii rare care nu depind numai de noi, și care poate îngreuna procesul de procesare al comenzilor. În cazul unor prelungiri ale termenelor de livrare, veți fi intotdeuna informați.

Timpul estimativ de expediere la produsele pe stoc: 1 – 3 zile lucrătoare

Timpul estimativ de expediere la produse TURNATE LA COMANDĂ: MINIM 5 zile lucrătoare

Anularea comenzii

Anularea unei comenzi lansate se poate efectua in termen de cel mult 24h de la momentul lansarii acesteia, printr-un e-mail la adresa candlesbyhelen25@gmail.com. Nu se vor aplica taxe de anulare, iar rambursarea valorii achitate se va face conform politicii de returnare și rambursare.

Rambursări și retuturi

Retururile sunt acceptate în termen de 10 zile de la data primirii comenzii. Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nefolosit, cu etichete și în ambalajul original.

Veți avea nevoie de factură sau dovada achiziției. Pentru a începe un retur, ne puteți contacta la candlesbyhelen25@gmail.com Dacă returnarea dvs. este acceptată, vom trimite instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi fără a solicita mai întâi retur, nu vor fi acceptate.Menționăm că SC ALPHA MOOD M.A. SRL nu își asumă costurile de livrare retur. Acestea revin în sarcina clientului. Vă rugăm să rețineți că ceara topită sau produsele deteriorate intenționat nu pot fi returnate.În cazul în care produsele sunt defecte în momentul primirii comenzii, clientul este obligat să notifice vânzătorul făcând dovada prin materiale foto/video la adresa de e-mail candlesbyhelen25@gmail.com. La primirea comenzilor returnate vom efectua o inspecție a produselor și în cazul în care se constată că acestea sunt defecte, vom rambursa contravaloarea comenzii în termen de 1 – 5 zile lucrătoare și vom suporta costurile transportului retur.

             Nici un articol realizat la comandă și personalizat nu poate fi returnat, cu excepția cazului în care acesta prezintă defecțiuni.

Răspundere

Toate informaţiile folosite pentru descrierea Bunurilor pe Site (imagini / prezentări multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 

Respectarea legilor şi a standardelor

Vânzătorul va respecta toate legile, reglementările şi ordonantele aplicabile la realizările sale contractuale, inclusiv fără limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea produselor şi aplicabile la sănătate, securitate, mediu

Confidenţialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, toate informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi administrate în condiţii de siguranţă, vor ramâne strict confidenţiale şi nu vor fi vândute, reutilizate, închiriate sau dezvăluite terţilor. Acestea vor fi folosite doar în scopul realizării actului comercial dintre SC ALPHA MOOD M.A. SRL şi Cumpărătorii săi, al comunicării cu aceştia privind evoluţia şi starea comenzilor, al informării acestora cu privire la funcţionarea siteului şi a ofertelor acestuia. Candlesbyhelen.ro poate notifica Cumpărătorii privind ofertele curente prin newsletter, poate trimite felicitări şi alte mesaje speciale. Orice utilizator care a furnizat datele sale personale siteului candlesbyhelen.ro, în cadrul procesului de înregistrare în vederea cumpărării de produse, poate cere ca acestea să fie şterse din baza de date a candlesbyhelen.ro, trimiţând un email la candlesbyhelen25@gmail.com